Чудово тамує спрагу та голод: рецепт окрошки на пиві

Окрошка на пиві - рецепт приготування
Джерело: Depositphotos

Окрошка ідеально підійде для спекотного дня. Традиційно цю страву готують на квасі, однак його можна замінити на щось інше, наприклад, пиво. Окрошка на пиві прекрасно втамує спрагу і голод.

Ділимося з вами найшвидшим і найпростішим рецептом окрошки на пиві.

Інгредієнти:

Зараз дивляться
  • Темне пиво — 1 л
  • Редиска — 2 шт.
  • Огірки — 2 шт.
  • Ковбаса Лікарська — 400 г
  • Зелена цибуля — 1 пучок
  • Картопля — 2 шт.
  • Яйця — 2 шт.
  • Сіль — 1-2 ч. л.

Окрошка на пиві  – приготування

На приготування вам знадобиться приблизно 30 хвилин.

Помийте картоплю, відваріть її в мундирі. Почистьте картоплю від шкірки та наріжте невеликими кубиками.

Помийте огірки, почистьте їх і також наріжте кубиками.

Зваріть яйця, почистьте їх від шкаралупи і поріжте на дрібні кубики.

Ковбасу наріжте маленькими скибочками. Її можна замінити на інший вид м’яса.

Редиску варто помити, просушити, зрізати кінчики і нарізати кружечками.

Далі помийте зелену цибулю, просушіть і мілко нарубайте.

Все змішайте в одній глибокій посудині. Посоліть і залийте окрошку прохолодним пивом. Тоді знову перемішайте.

Смачного!

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка