Окрошка ідеально підійде для спекотного дня. Традиційно цю страву готують на квасі, однак його можна замінити на щось інше, наприклад, пиво. Окрошка на пиві прекрасно втамує спрагу і голод.
Ділимося з вами найшвидшим і найпростішим рецептом окрошки на пиві.
Інгредієнти:
- Темне пиво — 1 л
- Редиска — 2 шт.
- Огірки — 2 шт.
- Ковбаса Лікарська — 400 г
- Зелена цибуля — 1 пучок
- Картопля — 2 шт.
- Яйця — 2 шт.
- Сіль — 1-2 ч. л.
Окрошка на пиві – приготування
На приготування вам знадобиться приблизно 30 хвилин.
Помийте картоплю, відваріть її в мундирі. Почистьте картоплю від шкірки та наріжте невеликими кубиками.
Помийте огірки, почистьте їх і також наріжте кубиками.

Зваріть яйця, почистьте їх від шкаралупи і поріжте на дрібні кубики.
Ковбасу наріжте маленькими скибочками. Її можна замінити на інший вид м’яса.
Редиску варто помити, просушити, зрізати кінчики і нарізати кружечками.
Далі помийте зелену цибулю, просушіть і мілко нарубайте.
Все змішайте в одній глибокій посудині. Посоліть і залийте окрошку прохолодним пивом. Тоді знову перемішайте.
Смачного!
