11 сезон МастерШеф: як кулінари-аматори готували страви з українською поезією

11 сезон МастерШеф: як кулінари-аматори готували страви з українською поезією
Джерело: СТБ

Сьогодні, 8 жовтня, на телеканалі СТБ глядачі побачили сьомий випуск 11 сезону кулінарного шоу МастерШеф.

Учасники проекту доклали багато зусиль, щоб підкорити суддів смачною їжею. Найцікавіше з сьомого випуску МастерШеф – далі у матеріалі Фактів ICTV.

Цього разу кулінари-аматори проявили не лише кулінарний талант, але й інтелект. Учасники розділилися на команди синіх та червоних, а судді вибрали капітанів, а вони – су-шефів.

Зараз дивляться

Команди приготували по одній страві, однак скуштувати їх могли лише капітани та помічники. Вони повинні були описати учасникам інгредієнти та процес приготування за допомогою української поезії.

Сині мали приготувати медальйон з булгуром та соусом жу з червоного вина, однак зробили яловичину Веллінгтон, не розрахувавши правильні пропорції.

Команда червоних мала приготувати курячу грудку з розмарином та соусом з козячого сиру, фаршировану дюкселем, однак у них не вийшло. Кулінари-аматори подали курячий рулет з козячим сиром, маслом та грибним соусом.

Сині не змогли відгадати інгредієнти, тож почали обирати найгіршого учасника – ними стали Світлана та Богдан. Капітан червоних Діана одягнула чорних фартух через свої підказки у віршах.

Загалом на конкурсі чорних змагалися такі учасники – Діана, Світлана, Максим та Аліса. Вони обрали своє робоче місце, де їх чекали різні продукти.

На столах було багато коробок з різними інгредієнтами, яких могло не вистачати кулінарам-аматорам для приготування. Проте вони платили за них часом – за змінений продукт віднімалося 10 хвилин. Врешті Діана Кукаєва покинула кулінарне шоу МастерШеф.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка