Не липне і не тріскається: рецепт глазурі на паску з желатином

Не липне і не тріскається: рецепт глазурі на паску з желатином
Джерело: Pixabay

Господині люблять прикрашати паски на Великдень, найчастіше їх поливають білою глазур’ю. Аби помадка не обсипалась, тріскалась і не липла до рук чи паперової форми, можна додати до цукрової глазурі на паску желатин.

Читайте: Лінивий рецепт панетоне: як приготувати італійську паску

Простий рецепт глазурі на паску з желатином – далі в матеріалі.

Зараз дивляться

Інгрідієнти: 

  • цукор – 1 скл.
  • желатин – 1 ч. л.
  • сік лимона – кілька крапель
  • ванілін
  • вода

Як приготувати глазур на паски з желатином

Заливаємо желатин водою (2 ст. л.) і залишаємо на 5-10 хвилин, аби він набух.

У цукор і ванілін додаємо 4 ст.л. води і ставимо на невеликий вогонь. Помішуємо розчин, допоки кристали остаточно не розчиняться у воді.

Доводимо суміш до кипіння, потім додаємо туди желатин.

Акуратно перемішуємо та збиваємо суміш міксером, поки маса на стане білою та пишною. Додаємо кілька крапель лимону і ще раз збиваємо.

Даємо помадці трішки охолонути і швидко наносимо її на наші паски, даємо загуснути.

Цієї глазурі з желатином цілком вистачить на 3-4 великі паски. Прикрасити глазур можна кольоровою посипкою чи декоративними курчатками та квіточками.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка