Господині люблять прикрашати паски на Великдень, найчастіше їх поливають білою глазур’ю. Аби помадка не обсипалась, тріскалась і не липла до рук чи паперової форми, можна додати до цукрової глазурі на паску желатин.
Читайте: Лінивий рецепт панетоне: як приготувати італійську паску
Простий рецепт глазурі на паску з желатином – далі в матеріалі.
Інгрідієнти:
- цукор – 1 скл.
- желатин – 1 ч. л.
- сік лимона – кілька крапель
- ванілін
- вода
Як приготувати глазур на паски з желатином
Заливаємо желатин водою (2 ст. л.) і залишаємо на 5-10 хвилин, аби він набух.
У цукор і ванілін додаємо 4 ст.л. води і ставимо на невеликий вогонь. Помішуємо розчин, допоки кристали остаточно не розчиняться у воді.
Доводимо суміш до кипіння, потім додаємо туди желатин.
Акуратно перемішуємо та збиваємо суміш міксером, поки маса на стане білою та пишною. Додаємо кілька крапель лимону і ще раз збиваємо.
Даємо помадці трішки охолонути і швидко наносимо її на наші паски, даємо загуснути.
Цієї глазурі з желатином цілком вистачить на 3-4 великі паски. Прикрасити глазур можна кольоровою посипкою чи декоративними курчатками та квіточками.
