Відео Лайфхаки

Як приготувати томатний суп гаспачо – незвичний рецепт із полуницею

Гаспачо - рецепт холодного супу з полуницею
Джерело: Pixabay

Гаспачо – холодний томатний суп, який чудово смакуватиме влітку. Рецептом гаспачо з полуницею поділився український шеф-кухар, суддя проєкту МастерШеф Володимир Ярославський.

Інгредієнти:

  • огірки – 100 г;
  • томати – 250 г;
  • полуниця – 220 г;
  • перець болгарський – 70 г;
  • часник свіжий – 1 г;
  • сіль – 3 г;
  • оливкова олія – 20-25 г;
  • м’якуш білого хліба – 50 г.

Як приготувати томатний суп гаспачо – покроковий рецепт 

Зараз дивляться

Очищуємо огірки, томати та болгарський перець від шкірки. Також не забуваємо зачистити полуницю.

До очищених овочів і полуниці додаємо часник, сіль, оливкову олію і м’якуш хліба. Добре збиваємо все блендером.

За бажання для пікантності можна додати до гаспачо копчену паприку та винний або яблучний оцет (приблизно 12 г на цю порцію).

Усі інгредієнти супу гаспачо мають бути холодними. Готову страву також поставте в холодне місце та подавайте холодною.

При подачі полийте гаспачо оливковою олією і додайте твердий і хрусткий гарнір – наприклад, свіжий огірок та полуниця, нарізані кубиками та збризнуті олією.

Полуничний гаспачо можна прикрасити базиліком, мікрогріном чи просто їсти зі свіжим хлібом.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка