Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів про свої “червоні прапорці” в людях. Очікувано, відштовхнути кулінара можуть фрази про їжу.
Клопотенко вказав на “червоні прапорці” в людях
Своїми думками кулінар поділився в TikTok. Він опублікував відео з фразами, після яких безумовно не буде спілкуватися з людиною.
@klopotenko_chefМоі червоні прапорці в людях такі???? А ваші?♬ оригінальний звук – klopotenko_chef
Перший червоний прапорець – це фраза “та скільки можна їсти”. Кулінар явно не згоден із цією претензією, оскільки присвятив життя приготуванню вишуканих страв.
Друга фраза, здатна відштовхнути Клопотенка – А навіщо чорнослив у борщ? Євген нерідко експериментує під час приготування українських страв, і не згоден з тими, хто дивується новим інгредієнтам.
Третій “червоний прапорець” – це упередження про те, що “їжа – це користь, а не задоволення”
Кулінар любить радувати своїми стараннями і політиків – наприклад, у вересні Клопотенко розповів, чим пригощав Блінкена. Держсекретар США оцінив український борщ, качанну кашу, копчені груші та багато іншого.
Фото:Євген Клопотенко