За законом усі підприємства повинні забезпечувати належний рівень харчової безпеки, але насправді недобросовісні власники часто нехтують правилами.
Як повинні бути упаковані сухофрукти
- Контейнери для продуктів повинні бути чистими і не пошкодженими.
- Уся продукція має бути промаркована, щоб споживач бачив кінцевий час споживання та імпортера продукції.
Зберігання сухофруктів – найголовніший момент. Якщо продавці не забезпечують підтримку необхідної температури та вологості повітря, продукція втрачає свої смакові якості, псується та стає небезпечною для людини.
Читайте: Тест на свіжість, антибіотики і домішки: як перевірити молоко вдома
Зараз дивляться
Купуйте більш свіжу продукцію. Якщо термін придатності вже добігає кінця краще не беріть. Особливо якщо цей продукт зберігається в умовах, які є сумнівними.
Сухофрукти можуть зберігатися роками, за умови дотримання усіх правил.
https://player.ictv.ua/embed/03f09c73d02e55bc178a3fe26c473d504c0409c1ef47cf094d79ed77db5cde5cДо слова, раніше Факти ICTV писали, як обрати свіжу рибу в магазинах і на ринку.