У суботу, 16 жовтня, на телеканалі СТБ завершився восьмий випуск 11 сезону кулінарного шоу МастерШеф. Глядачі побачили, як учасники проекту демонстрували свої здібності та готували смачні страви, якими намагалися підкорити суддів.
Кулінари-аматори не лише поліпшили свої професійні навички, але й зрозуміли, яку цінність мають слова. Найцікавіше з восьмого випуску МастерШеф – далі у матеріалі Фактів ICTV.
Учасники шоу поділилися на дві команди – капітани обрали су-шефів та залишили кухню разом з ними.
Для інших учасників суддя Ектор Хіменес-Браво провів кулінарний майстер-клас, під час якого приготував авторську страву, для якої потрібно чимало інгредієнтів.
Процес приготування складався з шести етапів. Кожен учасник з команди зміг побачити лише один з них.
Вони спостерігали за роботою, після чого їм необхідно було за три хвилини зафіксувати все побачене у п’яти словах на папері. Капітани та їхні помічники мали спробувати приготувати оригінальну страву за підказками своїх команд.
Якщо ж учасники хотіли написати більше слів на папері, тоді їм довелося б заплатити часом. Згідно з правилами, більше слів – менше часу на приготування страви.
У восьмому випуску Таня Ільїна залишила кулінарне шоу, оскільки приготувала найменше страв під час конкурсу чорних фартухів.