Як приготувати глазур із маршмелоу для паски – рецепт

Як приготувати глазур із маршмелоу для паски – рецепт
Джерело: Depositphotos

Глазур з маршмелоу ідеально підходить для прикрашання великодньої паски. Така глазур не тріскається та не осипається, коли ріжеш паску.

Крім того, глазур з маршмелоу ідеально приховує недоліки чи нерівності на випічці, а процес приготування не забирає багато часу.

Факти ICTV підготували рецепт глазурі з маршмелоу для вашої ідеальної паски.

Зараз дивляться

Як приготувати глазур з маршмелоу на Великдень 2022

Що знадобиться:

  • Зефір маршмелоу – 200 грамів
  • Рослинна олія – ​​2 столові ложки
  • Лимонний сік – 2 столові ложки
  • Цукрова пудра – 150 -200 грамів

Загальний час приготування глазурі з маршмелоу – 30-40 хвилин.

Глазур з маршмелоу для паски – процес приготування

  1. Викладаємо 200 маршмелоу, 2 столові ложки рослинної олії і 2 столові ложки лимонного соку в посуд, який не боїться вогню, і ставимо на водяну баню. Вогонь повинен бути слабким, щоб зефір не прилип до посуду.
  2. Після того як зефір розтане, додаємо 150 грамів цукрової пудри і все добре перемішуємо.
  3. Якщо маса буде надто густа, додайте 1 столову ложку лимонного соку.
  4. Поки глазур із маршмелоу ще гаряча, наносимо її на паски та посипаємо прикрасами.
  5. Для кольору в глазур можна додати харчовий барвник.

Читайте: 

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка