Глазур з маршмелоу ідеально підходить для прикрашання великодньої паски. Така глазур не тріскається та не осипається, коли ріжеш паску.
Крім того, глазур з маршмелоу ідеально приховує недоліки чи нерівності на випічці, а процес приготування не забирає багато часу.
Факти ICTV підготували рецепт глазурі з маршмелоу для вашої ідеальної паски.
Зараз дивляться
Як приготувати глазур з маршмелоу на Великдень 2022
Що знадобиться:
- Зефір маршмелоу – 200 грамів
- Рослинна олія – 2 столові ложки
- Лимонний сік – 2 столові ложки
- Цукрова пудра – 150 -200 грамів
Загальний час приготування глазурі з маршмелоу – 30-40 хвилин.
Глазур з маршмелоу для паски – процес приготування
- Викладаємо 200 маршмелоу, 2 столові ложки рослинної олії і 2 столові ложки лимонного соку в посуд, який не боїться вогню, і ставимо на водяну баню. Вогонь повинен бути слабким, щоб зефір не прилип до посуду.
- Після того як зефір розтане, додаємо 150 грамів цукрової пудри і все добре перемішуємо.
- Якщо маса буде надто густа, додайте 1 столову ложку лимонного соку.
- Поки глазур із маршмелоу ще гаряча, наносимо її на паски та посипаємо прикрасами.
- Для кольору в глазур можна додати харчовий барвник.
Читайте: