Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів про нове меню з гарячими стравами для Укрзалізниці. Його вже тестують на найдовших маршрутах компанії.
Євген Клопотенко про нове меню для Укрзалізниці
До списку страв увійшли карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курочка з подільською картоплею, а також кримськотатарський плов із яловичиною, який Клопотенко назвав “майбутнім бестселером”.
– Ми запустили гаряче меню в поїздах — щоб в дорозі можна було поїсти повноцінну страву замість бутербродів. І найголовніше — завдяки інноваційним технологіям смак страв зберігається таким, ніби їх щойно приготували, – запевнив Клопотенко.
Тестове меню доступне на таких рейсах:
- №351/352 Київ – Кишинів,
- №95/96 Київ – Рахів,
- №29/30 Київ – Ужгород,
- №4/3 Запоріжжя – Ужгород.
Євген Клопотенко нагадав, що співачка Тіна Кароль вже випробувала омлет-новинку. У своїх сториз вона назвала вибір страв “таким, що зносить голову”. Кароль також жартома попросила Клопотенка не розширювати меню, адже спокуса замовити щось смачненьке на ніч стає надто великою.