У суботу, 28 серпня, на телеканалі СТБ стартував перший випуск Мастер Шеф 11. Любителі кулінарії знову підкорюватимуть найвідомішу кухню України.
Поліцейський, мама в декреті, жінка-м’ясник, професійна модель та навіть хореограф з’ясовуватимуть, хто з них найкращий у кулінарії.
У першому випуску Мастер Шеф 11 пройшов кастинг – найхвилююча частина конкурсу. Найкращі отримали білі фартухи та пройшли у наступний етап.
У кожного із учасників було 45 хвилин, аби приготувати вишукану страву та вразити нею суддівське тріо.
Було багато знайомих облич та людей, які просто обожнюють кулінарію.
Зокрема, учасниця 2 сезону Топ-модель по-українськи Ярослава Крутова готувала авторську версію борщу у стилі боул.
Також був і відомий хореограф Амадор Лопес, який пригощав суддів чилі кон карне – страва, яку дуже добре знає і обожнює Ектор Хіменес-Браво.
Намагалась підкорити суддів і Даша Євтух, яка живе в селі, але примудряється набирати мільйони переглядів на своїх відео у TikTok. Дівчина подала вареники з салатом із кульбаби і грибним соусом, за що отримала прохід далі.
Ще одніє зіркою кастингу стала Віталіна Мкртчян – дружина учасника МастерШеф Аліка. Завдяки фісташковій пахлаві жінка побореться за місце у 20-ці найкращих куланарів-аніматорів країни.
Також хотіли підкорити своїми стравами гример, сексолог та бармен.
Між тим на кастинг прийшов і 19-річний Олександр, який мріє про власний ресторан. Коли хлопець навчився готувати здобу за бабусиним рецептом, то він всерйоз захопився кулінарією.
Серед учасників кастингу був навіть професійний танцюрист балету і жінка-м’ясник, яка своїми руками розбирала свинячі туші.
Учасники дивували суддів не лише нестандартними смаковими поєднаннями, а й життєвими історіями та професіями.
Суддівський склад в 11-му сезоні МастерШеф залишився стабільним. Так, очолює суддівське тріо Ектор Хіменес-Браво, також залишився шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський й засновниця першої української кулінарної академії Ольга Мартиновська.